EHDOT JA SOPIMUS

Pöydän varaus ja maksaminen

Myyntipöydän voi varata käymällä paikan päällä Kirpputori Velikullassa tai soittamalla numeroon 050 564 6246 tai sähköpostitse kirpputorivelikulta(a)gmail.com

Vuokrausjakso on viikko eli 7 aukiolopäivää. Jos liike on suljettuna pyhien tai muun syyn takia, siirtyy vuokrausjakso saman verran eteenpäin.

Pöytävuokran tulee maksaa ennen kuin vuokrausjakso alkaa. Maksu vahvistaa myös alla olevat sopimusehdot allekirjoitetuksi.

Vuokran voi maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Jos haluat tuoda isomman tavaran tai huonekalun myyntiin ilman pöydän vuokrausta, perimme provisiopalkkion 33% tuotteen hinnasta. Tämä on mahdollista tilojen sallimissa puitteissa. Tilanne katsotaan tapauskohtaisesti.

 

Myyntijakson aloittaminen

Itsepalvelupöydän voit varata valitsemanasi päivänä.

Hinnoittelussa saa käyttää vain Kirpputori Velikullan omia viivakoodillisia hintalappuja. Myyjän tulee kiinnittää hintalaput tuotteisiin hyvin (kankaisiin esim. nuppineulalla, joita voi lainata liikkeestä) ja hintalappuun tulee aina merkitä tuotteen nimi/kuvaus sekä hinta kuulakärkikynällä.

Jos haluat muuttaa hintaa, niin tee aina uusi hintalappu, koska kassa ei myy tuotteita, joiden hintaa tai tietoja on korjailtu.

Myyjä voi tuoda myytävät tuotteet halutessaan jo myyntijakson alkua edeltävän aukiolopäivänä viimeisen ( 1 h ) aukiolotunnin aikana eli arkisin ( ma - pe ) klo 18-19 ja viikonloppuisin ( la - su ) klo 15-16.

Tavaraa voi tuoda jatkossa myyntijakson aikana Kirpputori Velikullan aukioloaikojen puitteissa.

Myyjän kaikki tuotteet tulee sopia vuokraamaansa myyntipaikkaan.

Käytäviä eikä lattiapintaa saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun paloturvallisuuden ja lattiatilan siivouksen vuoksi.

Myyjä voi sijoittaa arvokkaita esineitä (korut, hopeat, design yms. tuotteet) lukolliseen vitriiniin (max 3 tuotetta) ja vuokrata varashälyttimiä.

Myyjä voi itse vakuuttaa myyntiin tuodut tuotteet. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

 

Myyntijakson lopettaminen

Ilmoita kassalla, kun tulet tyhjentämään myyntipöytäsi.

Viimeisenä myyntipäivänä pöytä tulee olla tyhjennettynä aina viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemisaikaa.

Jätäthän myyntipöydän siistiksi seuraavaa käyttäjää varten.

Tarkista myös, ettei tavaroitasi ole hintalaputtomien tavaroiden joukossa tai muissa myyntipöydissä.

Mikäli myyntipaikka ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 10 euroa tilityksen yhteydessä.

Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa viikon ( 7 vrk ) kuluessa. Noutamattomat tuotteet katsotaan hylätyiksi ja siirtyvät Kirpputori Velikullan omistukseen.

 

Tilitykset

Myyntitulot tilitetään myyjälle vuokrasopimuksen päätyttyä henkilökohtaisesti liikkeessä käteisellä tai tilitetään pankkiin.

Pankkitilille suoritettavat tapahtumat ajetaan massatilityksenä maanantaisin ja torstaisin, Otathan huomioon mahdolliset maksuviivästykset eri pankkien välillä. Tilityksen yhteydessä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus.

 

Hintalaputtomat tuotteet

Kirpputori Velikulta ei myy hintalaputonta tuotetta. Hintalaputtomat tuotteet asetetaan HINTALAPUTTOMAT -pöydällä.

Yli 7 vrk hintalaputtomana ollut tuote katsotaan hylätyksi ja siirtyy Kirpputori Velikullan omistukseen.

 

Myyjän vastuu

Myyntitilan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy ja hänellä kuuluu olla oikeus myydä tuotteet. Myyntitilan siisteyden ylläpitäminen kuuluu lähtökohtaisesti pöydän vuokraajalle.

Vuokrapaikan tuotteita ei ole vakuutettu vuokranantajan puolesta. Myyjä vastaa tuotteidensa vioista tai puutteista.

Myyjän tulee huomioida, että Kirpputori Velikulta ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista. Kirpputori Velikullan henkilökunta tekee kuitenkin aina parhaansa estääkseen varkaudet. Kirpputori Velikulta ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

 

Kielletyt myyntituotteet

Kirpputori Velikullalla ei saa myydä K-18 -tuotteita, elintarvikkeita, piraattituotteita, aseita, tupakkatuotteita, alkoholia, huumausaineita, lääkkeitä, huonekasveja, pilaantuvia tuotteita, voimakkaasti haisevia tai likaisia tuotteita. Myös viallisten sähkölaitteiden myynti on ehdottomasti kielletty.

Mikäli myyjä tuo yllä olevia kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, niin myyjä on korvausvastuullinen täysimääräisenä.

KIRPPUTORI VELIKULTA VARAA OIKEUDEN OTTAA KUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA KOTISIVUILLAAN JA SOMESSA.

KIRPPUTORIN HENKILÖKUNNALLA EI OLE ETUOSTO-OIKEUTTA.